® "NGĔRTĔNANA" Samoebarang Kang Sinawang Mata Ikoe Ora Ana Sing Loeweh Larang Saka Regane " TRĔSNA " ®

@WONG_GADHE Online

Chatting Di Sini ▼▼

Artikel (2)

Keywords: templing

TEMPLING Mainan Botjah

image

Tempoe Doeloe

selengkapnya...

Sat, 23 Jan 2016 @13:20
Tags: kesenian

Copyright © 2017 GADHE TOELOENGAGOENG · All Rights Reserved